Linklist

1 Mayıs 2024 Çarşamba

Kullandığım Yapay Zeka Araçları

Bir iki blog önce yazdığım gibi... Bu blog uzun süredir pasif. 

Ama faydalandığım bir şey varsa daha sonra hızlıca erişmek adına buraya da eklemeye başladım yeniden. Tabi hızlıca erişmek için onenote da kullanabilirim (ve kullanıyorum), ama bir kısmı bu bloga denk gelen sizlerin de işine yarayabilir, neyse devam.

Bir süredir yapay zeka işlerimi hızlandırmamda bana yardımcı oluyor, şahsi maillerime yanıt vermekten, datadan grafik oluşturmaya veya bir youtube videosu izlemeden direkt özetini alan araçlara kadar geniş bir yelpazede kullanıyorum. Sıkıcı işleri üstlenebiliyor, kitap taraması da yapabilecek sanırım yakında. 

Özetle standart kullanıcıların günlük işlerinde vazgeçilmez bir yardımcı haline geldi. Profesyonel olarak baktığımda, yazılım geliştirme, sipariş maillerinin anlamlandırılıp sisteme sipariş olarak girilmesi, vb. gibi bir çok otomasyon işini de ciddi anlamda yapmaya başlamışlar yapay zeka araçlarıyla. Zaman, eskisinden hızlı geçiyor. 

Aşağıdaki iki yapay zeka aracı, sürekli olarak kullandığım iki araç. Senin de işine yarayan ve günlük olarak kullandığın bir AI tool varsa yorumlarda görelim... 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder